Kennel Clearmount

Annas med mera...

 

Januari 2017

En liten uppdatering vore på sin plats!

Under förra året så fortsatte jag utvecklingen av företaget med att erbjuda föreläsningar. I nuläget har jag två stycken föreläsare som föreläser och jag ordnar med allt runt omkring med bokningar av lokaler, inbjudningar, anmälningar osv.

Våren 17 har vi 7 föreläsningar planerade runt om i landet och till hösten så blir det dubbelt upp som planen ser ut just nu.

 

Februari 2016 

Oj, var länge sen jag skrev något här.

I oktober 2014 slutade jag på Tranås Ridklubb då de inte hade råd att ha mig kvar.

Har precis fått klartecken att utveckla mitt företag så framöver satsar jag på föreläsningar om bland annat hur man söker vårdbidrag.

Sommaren 2015 hade jag min tredje egna kull valpar, en mycket fin kull där jag sparade en tik, Lilly.

 

December 2013

Som jag skrev i oktober så har jag nu fått mer tid för skrivandet. Är numera anställd på Tranås Ridklubb på 50 %. De resterande 50 %:en har jag numera startat företag på. Dels ska jag fortsätta skriva böcker, dels ska jag & min författarkollega Anna Sandström satsa mer på föreläsningar inom funktionsnedsättningsområdet.

En riktigt spännande framtid som jag går till mötes...

Vi har nu bott i huset lite mer än en månad och trivs alldeles utmärkt.

 

Oktober 2013

Har tagit upp skrivandet igen, tar tid då tid är just det man inte har med familj, hundar & arbete.

Framöver kanske jag kommer att få mer tid för skrivandet dock, med lite tur redan från den 1 december.

Om ungefär en månad flyttar vi in i mina föräldrars hus då de åker mot Spanien och Portugal för att slippa den svenska vintern.

 

Juni 2013

I slutet av juni var jag och min medförfattarinna, till boken Vårdbidrag, Anna iväg till Tanumstrand och höll föreläsning om boken för Njurförbundet. Väldigt roligt!

 

 

Februari 2013

Här kommer jag lägga upp lite varierande saker som kan handla om annat än hund. Nästa bok kanske? Naturligtvis även den första, Vårdbidragsboken som kom ut under slutet av 2011. Den är skriven tillsammans med Anna Sandström som gett ut flera böcker redan och som jag vet planerar flera nya. Mer information kommer framöver =)