Kennel Clearmount

 

Just nu lever jag ett oerhört priviligerat liv. Att kunna äga sin tid och välja vad man vill göra av livet.

Jag lägger mycket tid på mina hundar. Dagen startar med en härlig skogspromenad, antingen bara jag och hundarna eller så följer Janne (min man) eller Anna med sina hundar med.

 

Därefter kan det bli blomvård, fotografering (jag fotar istället för att skriva dagbok) så mycket av det som händer och sker i mitt liv hamnar på bild. Jag målar även en del, umgås med vänner, gör både korta och långa resor i Sverige och utomlands. Det är mycket som händer, samtidigt kan jag sitta i hammocken och se ut över ån som flyter förbi vår trädgård.

 

Vintertid har Janne och jag de senaste åren tillbringat vår tid i Spanien och Portugal. Vi köpte en husbil 2008 som vi reser runt med. Hundarna följer naturligtvis med, numera är det så lätt att resa med hund till andra länder. När vi arbetade med trädgårdsanläggning och i handelsträdgården blev det aldrig tid för semester, det är något som vi tar igen nu. Hundarna trivs utmärkt i husbilen. Under resorna till de olika platserna vi besöker blir det många och långa promenader då hundarna är med oss hela tiden.